Talent roku je celostátní soutěž pro žáky základních škol a nižších ročníků víceletých gymnázií. A hlavně pro všechny, koho baví sportovat! Organizátorem soutěže je Asociace amatérských sportů ČR.

Každý soutěžící má na webu svůj profil, kam může nahrávat své soutěžní příspěvky a dokumentovat tak svůj sportovní život.

V první části se soutěží o titul Talent měsíce. Tato část je bez rozlišení kategorií a veřejnost posílá hlasy (lajky) soutěžícímu, kterého chce podpořit.

Výsledky ve druhé části soutěže, tedy boj o titul Talent roku, už záleží na rozhodnutí odborné poroty. Víc informací najdete na www.talentroku.cz.

V současné době má i naše škola v této soutěži svoje želízko v ohni. Je jím bezva kluk, zapálený sportovec, výborný fotbalista a hlavně velký srdcař, žák 5.A třídy Tomáš Kotek, pro kterého můžete hlasovat ještě do 30. června 2020. Tomáš po celou dobu soutěže vedl, teď v posledním týdnu se s ním o vedení začal přetahovat konkurent z Prahy.

Proto bych Vás chtěla poprosit o hlasy pro Toma. O tom, že si Vaši podporu a snad i vítězství v soutěži zaslouží, by Vás mohly přesvědčit i jeho soutěžní příspěvky na jeho profilu, který najdete na

www.talentroku.cz/soutezici/5e9eb78698395042d11ea7c5

Hlasovat můžete na:

www.talentroku.cz/hlasovani

Za hlasy pro Toma a jeho podporu moc děkujeme

Mgr. Andrea Musilová, třídní učitelka

tom1

tom2