Začínáme již v pondělí 15.2.

Připoj se k nám i ty a pomoz nám společně oběhnout celý svět!!!

Do výzvy se mohou zapojit jak žáci druhého stupně, tak zaměstnanci školy.

Pravidla na cestu:

  • Stáhni si libovolnou sportovní aplikaci na mobilní telefon, (doporučujeme Strava nebo Sports Tracker), která je schopna zaznamenávat tvoji trasu, či využij jiné zařízení jako chytrý náramek, hodinky apod. Případně si můžeš zpětně změřit trasu na webu www.mapy.cz. Můžeš využít i aplikaci EPP - Pomáhej pohybem a rozhodnout se, který projekt podpoříš.
  • Poté, co se z vycházky či běhu vrátíš, nezapomeň zapsat délku trasy, kterou jsi právě ušel. Tabulku najdeš v týmu Cesta kolem světa v aplikaci Teams. Vzdálenost zaokrouhli na jedno desetinné místo (např. 5, 2 km)
  • Jak se do výzvy zapojíš, je jen na tobě. Můžeš běžet i chodit. Pokud ti to tvé zdraví aktuálně nedovolí, můžeš zaznamenávat veškerý pohyb, který vykonáš z pohodlí domova (chůze k ledničce, do schodů atd.).
  • Co je nejdůležitější, je myšlenka fair play, tedy to, že každý bude zaznamenávat pouze pravdivé údaje a kilometry budou odpovídat skutečnosti.
  • Budeme rádi, když budete průběžně posílat fotky ze zajímavých míst, která jste navštívili během výzvy. Fotky nahrávejte do složky v týmu Cesta kolem světa.

 Na výzvu máme přesně 80 dní, jde o 40 075 km a chceme je zdolat do 5. května 2021 12:00.

 cesta