Milí čtenáři,Vánoce jsou znovu tady a k nim patří i vánoční Plátek. Od vydání adventního čísla se toho ale na naší škole hodně událo.

Po dlouhé době se opět uskutečnily projektové dny na prvním i druhém stupni. Před školou se konal jarmark. Na prvním stupni chodil po škole Mikuláš. Šesťáci se jeli podívat do divadla Radost. S deváťáky si připomeneme exkurzi do Lidic, Terezína a Prahy. Probíhalo také hodně olympiád. Žáci si vánočně vyzdobili třídy. Na balkóně nás při vstupu do školy vítá vánoční stromek, za vchodovými dveřmi je krásný betlém, prostě vše se teď točí kolem Vánoc.

My v redakci jsme měli plné ruce práce, protože jsme vás chtěli o všem informovat. Paní učitelka Vaňková nám zřídila mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Takže neváhejte a pište! Chtěl bych také poděkovat Aničce Odehnalové, která se ujala funkce korektorky, a věřte, že to není vůbec jednoduchá práce. Bohužel onemocněla a pomohla nám Monika Šromová.Doufáme, že se vám vánoční vydání bude líbit, a přejeme vám veselé Vánoce a šťastný nový rok 2023.

Adam Fleischlinger, 9. C

Nové vydání