Ve dnech 10. a 17. února proběhl školní turnaj ve florbalu pro žáky druhého až pátého ročníku. V prvním kole se mezi sebou utkaly vždy paralelní třídy a ve finálovém spolu bojovali o třetí příčky poražení a o první místa pak vítězové.

V kategorii druhých a třetích tříd se na třetím místě umístila 3.A, na krásném druhém místě třída 2.B a k vítězství se probojovali žáci 3.B.

V kategorii starších si třetí místo vybojovala třída 5.B, na pěkném druhém se umístili žáci 4.B a první místo patří třídě 5.A.

Jednotlivým třídám byly rozdány diplomy a sladké odměny. A protože hráči odváděli výborné sportovní výkony, byl z každé třídy vyhlášen také nejlepší a nejužitečnější hráč.

Všem hráčům, kteří se turnaje zúčastnili, patří pochvala za dobré chování a férovou hru.

Pochvala a velké poděkování patří také žákům 9.C, kteří pomáhali s realizací a průběhem celého turnaje. Jsou to žáci: Vašek Knor, Matěj Ščučka, Vláďa Němec, Tomáš Setnička, Klára Křenovská, Dominika Švábová, Veronika Alexová a Adéla Procházková.

Jsme rádi, že tato sportovní akce vzbudila zájem také u rodičů, kteří přišli podpořit své děti a jejich kamarády z jednotlivých týmů.

Za kolektiv 1. stupně Jana Uríková

Fotky z akce