V měsíci únoru se na naší škole konal turnaj ve vybíjené 3.–5. ročníků.

Žáci třetích ročníků  se turnaje účastnili cvičně, měli upravená pravidla a turnaj byl pro ně přípravou na příští rok, když už se plně zapojí podle pravidel okresních soutěží stejně jako žáci 4. a 5. tříd.

Během pátečního odpoledne byla sehrána utkání žáků 3. ročníku, vítězných družstev po třídních utkáních – 4.A, 5.A, utkání tříd 4.B, 5.B. Zájem o hru byl veliký, proto jsme ještě přidali další utkání smíšených družstev žáků 4. a 5. tříd. Opravdu se bylo na co dívat – výborné sportovní chování, neskutečná pružnost hráčů, znalost pravidel, respekt rozhodčích a výborná základna rodičů a fanoušků na balkoně TV.

Po velmi napjatých a zajímavých utkáních obdržely diplom za účast a odměnu třídy 3.A, 3.B. Na 4. místě se umístila třída 4.B, na třetím místě se umístila třída 5.B, na druhém místě třída 4.A a první místo obsadila třída 5.A.

Velké poděkování patří všem třídním učitelkám a učitelkám TV ve 3.–5. ročníku, které perfektně připravily svoje družstva na tento turnaj a také rozhodčím v jednotlivých utkání.  

Těší nás, že se čím dál více zvyšuje účast rodičů a podpora fanoušků nejen ze tříd 1. stupně, ale i z žáků 2. stupně. Moc děkujeme za podporu a účast na těchto školních akcí ve volném čase.

V měsíci březnu se uskuteční další školní turnaj - florbal – pátek 8. 3. a finále 22. 3. 2024.

Za vzdělávací tým 1. stupně – Z. Koláčková, L. Nedomová a TU 3.–5. ročníku

Fotogalerie